Opatija Luxury Apartments

Naše

PUTOVANJE

king size krevet, apartman OLA, opatija luxury apartments, the royal experience

 

 

Otvaranje apartmana OLA ostvarenje je sna dvaju zaljubljenika u putovanja, svijet i ljude. Romantičara koji dijele iste ideale, poduzetnika koji poslu pristupaju s istom strašću koju gaje i prema slobodnom vremenu jer znaju da je najčešće oboje jednako važno za ispunjen život.

 

 

„Život se ne mjeri brojem udisaja, nego trenucima koji oduzimaju dah.“

 

 

Godinama putujući svijetom imali smo prilike posjetiti razne lokacije i u odsjesti u najboljim hotelima. Upijajući stečena iskustva stvorili smo sliku privatnog smještaja u kojem bismo i sami najradije boravili – poput predsjedničkog apartmana nekog vrhunskog hotela, no uz privatnost i komfor vlastitoga stana. Upravo s tom vizijom krenuli smo u kreiranje apartmana OLA.

Opatija je mjesto posebno značajno za mnoge – pa tako i za nas. Kvarnerska dama sa šarmom starog Mediterana osvojila nas je na prvi pogled svojom blistavom ljepotom, a potom i brojnim vrhunskim restoranima, kulturnim sadržajima, uređenim plažama i beskonačnim šetnicama. Nije prošlo dugo i rođena je ideja o vlastitoj rezidenciji u ovom očaravajućemu gradiću, koju bismo mogli dijeliti s drugim putnicima. Sretni smo što smo je uspjeli provesti u djelo i radujemo se svjedočiti njezinoj budućnosti.

Nadamo se da ćete i vi prepoznati trud i ljubav uložene u stvaranje ovog elegantnog utočišta za bonvivane na jedinstvenoj, zadivljujućoj lokaciji. Već se veselimo vašem dolasku!

 

Vaša

OPATIJSKA REZIDENCIJA